Wie ben ik?

Schooldirecteur van een basisschool, getrouwd en vader van twee kinderen.

Wat doe ik graag?

Mijn favoriete sport is boksen. Het is voor mijn een uitlaapklep, dan vergeet je alles. Musicals schrijven voor scholen doe ik al heel lang en vind ik nog steeds leuk.  

Mijn achtergrond

Ik heb de Pabo gedaan. Ik ben vrij snel directeur van een basisschool geworden inmiddels al 11 jaar.  Ik kom uit een onderwijsfamilie en ben getrouwd met een onderwijzeres. Om me te blijven ontwikkelendoe doe ik een opleiding Verandermanagement gericht op het onderwijs. 

Zippy voor mij

De Zippy-lessen worden door leerkrachten bij ons op school met veel plezier gegeven. Ik zie dat ook de kinderen er veel baat bij hebben juist ook buiten de Zippy-lessen, bij het buitenspelen op het schoolplein of bij de gymlessen. Ik heb gezien dat het programma ook werkt bij een moeilijke groep met veel problemen. Dat heeft mij ervan overtuigd dat we het programma breed op school moeten inzetten. We zijn in 2013 met het hele team getraind voor Zippy's Vrienden en het vervolgprogramma, Apple's Vrienden. In alle klassen en ook in de hal hangen de belangrijkste posters van Zippy's Vrienden. We starten nu in de kleuterklassen en hebben een doorlopende leerlijn tot en met groep 6.